Rendezvényeink


Ősztől tavaszig megfelelő létszám esetén (min 12 fő) falusi disznóvágást szervezünk! Természetesen mivel egy ilyen esemény kapcsán mindenképpen egyedi igényekkel kell számolnunk, így előre egyeztetve tudjuk csak vállalni. Születésnapok, családi ünnepségek, partik megrendezése végett bátran forduljon hozzánk. Dekoráció, konyha és ital igény szerint. Töltse nálunk a szilvesztert baráti társaságban. Részletek és igényegyeztetések előre telefonon vagy e-mail-ben.

Osztálykirándulások

Erdei iskolák, biciklis sporttáborok, vidéki osztálykirándulások igényes és megfizethető szálláshelye a Szőke Tisza Pihenőpark. A szálláshely területe mögötti és a Tisza között található erdősáv természetvédelmi terület, a Hortobágyi Nemzeti Park gondozásában áll. A térségben található a tiszakürti arborétum ahol kalandpark várja a gyermekeket. Több termálfürdő ( Cserkeszőlő,Tiszaföldvár,Tiszakécske ) és a Tisza holtága, a diákok felfedezésére vár.. Egyedi, osztályoknak szóló ajánlataink iránt kérjük telefonon, vagy e-mail-ben érdeklődjön.

Csapatépítő tréningek

Kisebb cégek vagy részlegek számára ideális lehet a Pihenőpark, mint csapatépítés helyszíne! Egy közös főzés, bográcsozás, poharazgatás mindig összehozza a kollégákat, de persze teljes ellátás is igényelhető itt tartózkodásuk idejére. Készséggel állunk rendelkezésükre bármilyen kéréssel kérdéssel kapcsolatban forduljanak hozzánk bizalommal!