Szabadidő


Hosszabb kerékpártúrák országúton vagy akár a Tisza gátján is tervezhetők. A környékbeli főbb célpontok, mint a Tiszakürti arborétum és kalandpark, vagy a Cserkeszőlői, Tiszaföldvári, Tiszakécskei termálfürdők is könnyedén elérhetőek biciklivel.

Autóval 30-40 perc alatt megközelíthető a Szarvasi arborétum ahol egyedülálló park, növényvilág és sétahajózás várja vendégeit, vagy a másik irányba elindulva a repülőmúzeum Szolnokon. Rákóczifalván keddtől vasárnapig látogatható a kicsik által kedvelt Maci múzeum.

A holt Tiszán saját privát partszakasz várja vendégeinket, amely a szállástól kb. 10-15 perc sétával érhető el. A természet és a vadvilág szerelmeseinek ez a legjobb hely csónakázásra, amihez csónakot tudunk biztosítani.

A tavi strandolást kedvelőknek szintén a Holt-Tiszát javasoljuk, hiszen nincs sodrása, így kellemesen lehet fürdőzni, nagyokat úszni. 20 m²-es stégünkön akár egy nagyobb társaság is kényelmesen elfér.

Amennyiben inkább a szállás területén szeretne kikapcsolódni, lehetősége nyílik nálunk grillezni/bográcsozni, tollaslabdázni, pingpongozni a kertben, csocsózni,lengőtekézni, vagy csak a kerti függőágyban napozgatni.