Termálfürdő


A Szőke Tisza Pihenőpark vendégei több a közelben található gyógyfürdő közül válogathatnak. A leghíresebb ezek közül a Cserkeszölői, de nem elhanyagolható a Tiszaföldvári, Tiszakécskei sem. Ezek mindegyike Nagyrévtől autóval 10-20 percnyi távolságra vannak, de akár kerékpárral is könnyedén megközelíthetőek.

Cserkeszőlő
A Cserkeszőlői Gyógy- és Strandfürdő az év minden napján nyitva tart. Itt tör fel az ország legmelegebb (82 °C) termálvize amely kiválóan alkalmas reumatikus, krónikus ízületi bántalmak, baleseti sérülések, nőgyógyászati betegségek kezelésére. A gyógyulni és pihenni vágyókat a következő szolgáltatások várják: infraszauna, finn szauna, masszázsterápia, szolárium, fedett és nyitott gyógymedencék. Újdonságuk a bochniai gyógysó szoba, a kádfürdő és a tangentor.

A gyógymedencék, és a kellemes hőfokú úszómedence egész évben üzemel. A nyári szezonban hullám-, gyermek-, élmény-, és két úszómedencével valamint kétpályás ponyvacsúszdával várják a fürdőzőket.

Cím: 5465 Cserkeszőlő, Fürdő u. 25.
Tel: +36-56-568-465

Tiszaföldvári Gyógyvizű Strandfürdő
A tiszaföldvári termálfürdő szintén egész évben üzemel. 74 C°-os hévize alkáli-kloridos, hidrogén-karbonátos termálvíz, mely a reumatikus, izületi betegségeket enyhíti, nőgyógyászati problémákra javasolt.

Strandfürdője tágas zöldterülettel rendelkező idényfürdő. 4 medencében 28-37 C-os gyógyhatású termálvíz szolgálja a gyógyulást és felüdülést. Ápolt környezetben, nyugodt helyen fürdőzhetnek azok a vendégek, akik ellátogatnak ide.

Cím: 5430 Tiszaföldvár, Strand út 25.
Tel.: +36 (56) 470242

Tiszakécskei Termálfürdő
A Tiszához közel található strand felújított medencékkel, kibővített szolgáltatásokkal várja a fürdővendégeket.

A nátrium-hidrogénkarbonátos hévíz, amely jelentős metakovasavat és fluoridot tartalmaz, 1344 m mélyről 52 fokon feltörő gyógyvíz, számos panasz enyhítésére megfelelő. Elsősorban reumatikus, izületi, mozgásszervi megbetegedésekre, műtétek utáni rehabilitációkra, nőgyógyászati problémák gyógyítására alkalmas. A fürdő télen és nyáron is várja a vendégeket. Télen a szintén felújított fedett uszoda, nyáron gyógy- és élményfürdő várja a látogatókat.

Az élményfürdő különböző vízi attrakcióval: víz alatti buzgárok, oldalmasszázs, álló testmasszás, pezsgőágy, nyakzuhany kellemes hangulatot árasztó milliőjével igazi vízi kalandokat nyújt. A bébimedence a legkisebbek kedvence.

Cím: 6060 Tiszakécske Tisza part
Tel.: +36-76-441-363